TALLER DE MEDIACIÓ DE L'INSTITUT MONTJUÏC

Aquest matí, quatre ex-alumnes de la nostra escola que ara van a l'Institut Montjuïc, s'han presentat com a Mediadors/es per muntar unes activitats a Cicle Superior.

El primer joc ha consistit en enviar un missatge parlat d'uns companys/es a uns/es altres. Hem pogut comprovar com el missatge s'ha anat distorsionant per concloure que els rumors generen conflictes.






A la segona activitat una de les coordinadores del Taller ha dividit la classe en dos grups. Seguint unes regles havien d'aconseguir agafar un estoig que es trobava lluny, al terra. Després de fer diferents intents, pensar i atendre a unes pistes, ho han aconseguit!!
Perquè és ben cert que... la unió fa la força!! I que tothom té habilitats que es poden aprofitar en el treball d'equip.









A la tercera activitat cada alumne i alumna s'ha hagut d'identificar amb un animal i el seu caràcter per saber com actua davant un conflicte, si sempre vol guanyar, fuig, dialoga...


També ens han explicat quina es la tasca dels alumnes mediadors i què és el que fan dintre de l'institut. Interessantíssim! Alguns nois i noies de Cicle Superior ja s'hi apuntaven per ser-ho!

Vam acabar la sessió amb el torn de preguntes.



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CICLE SUPERIOR

Enigma nº 5

RACONS DE MATEMÀTIQUES