6èso (4a sessió)

Avui han tornat a venir el David i la Cristina per continuar amb les activitats de les emocions i poder aprifundir una miqueta més.

Abans de començar amb les noves activitats hem fet un petit recordatori de l'ultima sessió i les emocions que haviem treballat.








Llavors ens han repartit unes siluetes de un nen o una nena i nosaltres hem hagut de pintar-les depenent d'on sentint nosaltres les diferents emocions: ràbia, fàstic, alegria, tristesa i por.




Després hem fet una silueta de mida real i entre tots l'hem pintat,  prèviament consensuant els colors.





Quan hem acabat de pintar la silueta, hem sortit tots al passadís per crear una peixera d'emocions. Cada un de nosaltres representa una emoció i ens hem posat a caminar per tot el passadís i cada cop que en David donava dues palmades hem hagut de caminar representant l'emoció...... ha sigut molt divertit.
Aqui us deixem el vídeo!!!

La peixera de les emocions

Per últim la Cristina ens ha fet una mica de relaxació amb un conte i música..... alguns gairebé que ens adormit!!!!




Comentaris

  1. M`HO VAIG PASAR MOLT BE PINTAN EL DIBUIX DEL NEN AMB EMOCIONCS ADRIÁ

    ResponElimina
  2. M`HO VAIG PASAR MOLT BE PINTAN EL DIBUIX DEL NEN AMB EMOCIONCS ADRIÁ

    ResponElimina
  3. Hola, sóc l' Hugo, aquest dimecres no he pogut fer la classe perque he estat malalt, però he llegit el blog i m'hagués agradat poder estar a la classe.

    ResponElimina
  4. Hola, Soc l' Hugo i aquest dimecres no he pogut fer la classe perque estava malalt, però he llegit el blog i m'hagués agradat molt estar perque es molt interesant.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

CICLE SUPERIOR

Enigma nº 5

RACONS DE MATEMÀTIQUES