CICLE SUPERIOR


RECOMANACIONS PER L'ALUMNAT


A continuació, l'equip de mestres de cicle superior volem mostrar-vos una sèrie de recursos, per tal que els vostres fills i filles en aquests dies tan excepcionals puguin tenir accés a activitats complementàries online. Aquests links contenen un ventall d'activitats per a consolidar tot el contingut que es va realitzant a l'aula.


A continuació trobem enllaços de l'àmbit de llengües (català i castellà), per practicar la gramàtica, vocabulari, ús dels verbs, lectures o comprensions.

Pel que fa a l'àmbit de les matemàtiques, els enllaços contenen activitats de càlcul, problemes, geometria, àrees, perímetres o jocs de raonament o incògnita.

CATALÀ



CASTELLÀ













MATEMÀTIQUES













A més a més, d'una manera permanent, al blog (imatge inferior) tan a 5è com a 6è sempre hi tenim enllaços d'ampliació i consolidació, per tal que els alumnes puguin practicar activitats tan de llengua com de matemàtiques.





   
Esperem i desitgem que aquesta situació no s'allargui en el temps, que us cuideu molt,atès que solament d'aquesta manera tornarem a la normalitat.
 Equip de metres de CS

        #joemquedoacasa


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Enigma nº 5

RACONS DE MATEMÀTIQUES