SETMANA DE LA CIÈNCIA: SEGON DIA

Avui hem continuat amb les activitats d'aquesta primera setmana de la ciència. Al matí hem rebut una visita molt especial de dues científiques que ens han preparat un espectacle amb diferents experiments i ens han explicat el que s'ha de tenir per ser un bon científic: ser molt observadors, escoltar molt bé, ser molt valents, tenir molta curiositat i el més important, saber treballar en equip. 
Hem passat una molt bona estona!!!!
















Després del pati hem sigut nosaltres els que hem fet de científics amb un experiment molt dolç, hem preparat un brownie a la tassa!!!
Per grups hem anat afegint els ingredients de la recepta però amb la diferència que uns grups li posaven llevat i els altres no. Llavors hem experimentat com afecta el llevat dins del món de la cuina. Hem après que són uns fongs que generen uns gasos que fan que el menjar s'infli i són els causants dels forats de la massa del pa de pessic o del pa. 







Ja per la tarda hem fet una mica de treball d'investigació. També per grups hem començat a fer una recerca sobre els microorganismes: els fongs, els bacteris i els virus. CONTINUAREM INVESTIGANT...

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CICLE SUPERIOR

RACONS DE MATEMÀTIQUES

Enigma nº 5