TALLER MEDIACIÓ IES MONTJUÏC

Com ja es tradició, per aquestes dates, hem rebut la visita d'un grup de nois i noies de l'Institut Montjuïc, entre els que hem pogut saludar antics companys i companyes de l'escola. 
Amb aquesta visita hem començat a preparar el pas a l'ESO que enguany faran els alumnes de 6è, a partir de la realització conjunta d'un Taller de Mediació per facilitar les eines bàsiques de gestió de conflictes. 
Ha estat un plaer veure ex-alumnes dinamitzant el taller, explicant tècniques per ajudar als altres a resoldre de forma positiva els seus conflictes. 








Comentaris

  1. Soraya De la cruz Rodríguez8 d’abril del 2018, a les 22:04

    Ha estat molt divertida la visita dels alumnes de l'institut de Montjuic, hem fet diferents activitats i totes molt divertides.
    L'activitat que més m'agradat consisteix en que els alumnes de l'institut de Montjuic ens enganxaven paperets al front amb una frase i haviem de dir amb gestos que deia la frase d'un altre company.
    La meva segona activitat preferida consisteix en que ens deien una frase a la orella i haviem de dir-li la frase que haviem entés al company que estava al costat nostre i el últim al que deien la frase tenia que dir-la amb veu alta.

    ResponElimina
  2. Em va agradar els jocs.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

CICLE SUPERIOR

Enigma nº 5

RACONS DE MATEMÀTIQUES