VISITA AL MUSEU DEL FERROCARRIL DE VILANOVA



El passat 31 de maig vam anar de visita al Museu del Ferrocarril de Vilanova i la Geltrú. En sortir de l'escola vam agafar l'autobús per anar fins a l'estació de Sants i allà vam agafar un tren de cercanies, era de dos pisos!!!
Un cop arribats a Vilanova, la sortida va començar amb un video resum d’uns 20 minuts de la història del Ferrocarril a Espanya i a Catalunya, concretament l’arribada del Ferrocarril a Vilanova i la Geltrú i el seu context històric, social i tecnològic.  Acabat el video vam sortir cap a les cotxeres amb la nostra guia per continuar amb una explicació in situ. Allà ens fa una petita explicació d’on esàvem concretament (antic dipòsit de locomotores de vapor de Vilanova) i ens va fer un recorregut històric pels diferents ferrocarrils al llarg del temps. Acabada l’explicació amb la guia vam tenir temps de poder pujar a diferents locomotores i cotxes i poder fer un pas enrrere en el temps.
Acabada la visita al Museu vam anar cap a la platja on juntament amb els companys del Cicle Mitjà van poder gaudir d’un temps d’esbarjo abans de tornar cap a l’escola.  
Ens ho vam passar molt bé!!! 

















Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CICLE SUPERIOR

Enigma nº 5

RACONS DE MATEMÀTIQUES