SORTIDA GUÀRDIA URBANA CASTELL DE MONTJUIC

 

 

CURS D'EDUCACIÓ VIAL PELS ALUMNES DE CICLE SUPERIOR 


Els alumnes de cicle superior vam gaudir d'una sortida al castell de Montjuic, on vàrem realitzar un curs d'educació vial dirigit per la guàrdia urbana. Va ser una jornada molt enriquidora pels alumnes atès que van aprofundir d'una manera pràctica (amb bicicletes) en un circuit, de com s'ha de circular tenint presents les diferents senyals que ens podem trobar pels carrers de qualsevol ciutat o poble. Per tant, inicialment els guàrdies urbans van repassar amb el grup el significat teòric de les senyals, i a continuació, ens van dirigir a la part d'aplicació pràctica.

Respecte a la part pràctica, els guàrdies urbans ens van preparar dos circuits diferents. En un d'ells trobàvem una sèrie d'obstacles per a familiaritzar-nos amb les bicicletes, i en l'altre, posàvem en pràctica la teoria apresa, en un circuit molt real i semblant als carrers de la ciutat (semàfors, pas de vianants, stops, cediu el pas...).

En definitiva, els alumnes van gaudir d'un dia molt divertit i molt significatiu, alhora de realitzar un aprenentatge globalitzat.

A continuació, mostrem imatges dels diferents moments del dia:

1. Arribada al castell de Montjuic. 

2. Aplicant els nostres coneixements teòrics!!!


3. Una vegada vam acabar el nostre curs d'educació vial, vàrem marxar a dinar al costat de l'estadi de Montjuic. A més a més, ens va donar temps per a jugar una estona en aquest entorn tan privilegiat. I quines vistes de Barcelona!!!
 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Enigma nº 5

SORTIDA DE FINAL DE CURS