SORTIDA A LA MODEL DE BARCELONA
El dia 19 de Novembre, els grups de cinquè i sisè de cicle superior vam realitzar una visita a la pressó de La Model. Aquesta pressó va ser tancada l'any 2017, i des d'aquesta data ofereix visites tan a particulars com a grups.

Els alumnes van gaudir d'una visita guiada molt significativa a nivell d'aprenentatge social, atès que a través d'activitats planificades van conèixer la història, van veure les instal.lacions i van conèixer quina era l'organització interna dels pressos respecte al seu nivell de condemna.
Van gaudir molt veient les cel·les, la perruqueria, la biblioteca, els patis interiors, la zona de visites bis a bis, els passadissos i els seus tancaments de seguretat, la zona de vigilància...En definitiva, cada racó de la pressó que estava oberta a les visites, el qual ens donava una visió molt completa de quina era la vida en aquest context sense llibertat.

Una vegada realitzada la visita, vàrem marxar a un parc molt proper a dinar.

En definitiva, va ser una sortida molt profitosa pels alumnes, la qual els apropa a la realitat en el seu coneixement de les institucions que formen part de la nostra societat.
Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Enigma nº 5

SORTIDA DE FINAL DE CURS