ÚLTIM DIA DE LA NOSTRA SETMANA CULTURAL

Avui divendres, ha estat l'últim dia de la setmana cultural d'enguany. El JA, com no podia ser d'una altra manera, ens ha deixat una carta i una nova missió. 
La missió d'avui ha sigut una mica teatral. Per equips, hem hagut de preparar unes històries per després representar-la mitjançant ombres xineses. 



El primer que hem fet ha sigut formar els equips i un cop fets, ens hem posat a preparar les dues històries. Cada equip ha agafat les titelles que necessitava per representar la seva obra i assajar!!! 



Un cop ho teníem tot preparat ja ens hem posat mans a l'obra. El primer equip ha representat el conte de "La Brunilda astronauta".




El segon equip ha representat el conte "De què fa gust la Lluna?.





Mai havíem fet ombres xineses i ens ha agradat molt!!!

Per la tarda hem tingut la cloenda amb tot els companys de l'escola, hem fet un concurs estel·lar.  Per equips de treball hem participat en les diferents proves que ens han proposat. Hem fet endevinalles, mímica, un pictionary, trencaclosques i un concurs musical. Hi ha hagut molta competència, tots els equips han estat molt bé i el millor de tot, ens ho hem passat súper bé!!!






Amb aquest concurs donem per finalitzada una setmana cultural galàctica on hem gaudit treballant en equips i d'una manera diferent. Ara ens toca esperar fins l'any que ve per tenir una altra setmana tant divertida com aquesta!!!

Comentaris

  1. El ultim dia m´ho vaig passar be i malament , malament perque al concurs espacial em posava a plorar perque no guanaria el meu equip , pero lo mes important es passar ho molt bé.

    ResponElimina
  2. Gara que moro yo oos años que e estado no avia eso

    ResponElimina
  3. Marc!!! hi havia altres coses jajajaj
    Moltes gràcies pels teus comentaris. Estarem encantats a Can Clos de tornar-te a veure.
    Molts petons

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

CICLE SUPERIOR

Enigma nº 5

RACONS DE MATEMÀTIQUES