SEGON DIA DE LA SETMANA CULTURAL

Avui dimecres, en arribar a la classe hem buscat per totes les taules a veure si ens havien deixat alguna carta o alguna missió però no hem trobat res!!! 
De seguida ha pujat la Pilar amb un sobre dient que aquesta vegada la carta l'havien deixat al seu despatx. Ens hem posat molt contents i tot seguit l'hem llegit. 
Avui el viatge era cap a Mart, un cop hem trobat la missió ens hem posat a treballar.
La missió ha estat molt divertida i interessant. Havíem d'endreçar uns trencaclosques i unes lletres amb els seus noms. Un cop ho hem endreçat tot i hem esbrinat el seu nom, amb l'ajut dels portàtils hem buscat informació per tal de poder fer uns petits murals i continuar farcint el nostre gran mural de la setmana cultural.  






Després del pati hem continuat treballant en els diferents tallers amb la resta de companys de l'escola. Els tallers que fem són: les constel·lacions, construcció d'un coet i construcció d'un Sistema Solar. Ens ho passem molt bé treballant amb els més petits de l'escola!!! 

Comentaris

  1. Jo no vaig trobar una carta , pero vam descobrir que era un puzle , i quan vam acabar un era l´aurora boreal un altre el sol de mitjanit i l´ultim era els forats negres i despres vam fer una explicacio del que ens va tocar

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

CICLE SUPERIOR

Enigma nº 5

RACONS DE MATEMÀTIQUES