CONTINUEM AMB LA SETMANA DE L'UNIVERS

Avui els més matiners, en arribar a la classe, ens hem posat a buscar la carta del JA. No havia deixat res a la classe del cicle superior, així que hem decidit que algú anés a buscar-la per l'escola i  l'hem trobat a la classe del cicle inicial. 
Com cada dia algú de la classe l'ha llegit i ens ha explicat un munt de coses interessants, la veritat que ens agradaria poder veure'l en persona.... però de moment no ha estat possible. 
Avui hem viatjat al planeta més gran del sistema solar, hem anat fins a Júpiter i la missió que allà teníem no ha estat gens fàcil. Ens han posat un problema matemàtic per poder ajudar al JA a saber quant de temps trigaria en fer un viatge amb la seva nau entre els diferents planetes. Després de molt pensar i fer càlculs li hem donat la resposat.... triagaria 7 anys i 3 mesos!!!! Mare meva quin viatge més llarg!!!
Després del pati hem gaudit d'unes activitats molt interessants que hem fet dins d'un planterai. Ens han explicat amb més detalls els fenòmens astronòmics que vam aprendre ahir, l'aurora boreal i el sol de mitjanit. També hem vist les estrelles i algunes constel·lacions que es formen al cel. 
Ha sigut molt divertit!!!


Comentaris

  1. Jo vaig arribar casi al final , pero m´ho vaig passar bé

    ResponElimina
  2. Jo vaig aribar tard pero havia vist una mica.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

CICLE SUPERIOR

Enigma nº 5

RACONS DE MATEMÀTIQUES