VISITA A TV3 I CATALUNYA RÀDIO


Ahir 1 de desembre vam fer una visita a les instal·lacions de Tv3 a Sant Joan Despí. Un cop vam arribar, l'Alba ja ens estava esperant per poder-nos explicar un munt de coses que passen a la televisió i que nosaltres des de casa no veiem.






Ens va fer un recorregut pels tres edificis de Tv3 i ens va anar explicant com estaven dividides les diferents seccions que conformen una televisió. Vam poder entrar en una sala de producció i veure en primera persona com s'ho fan per poder portar un programa en directe.... mare meva quants botons hi havien!!!!!
També vam poder veure una unitat mòbil de les moltes que tenen allà i el que més ens va agradar va ser poder estar dins de diferents platós de televisió. Però amb això no va acabar tot, perquè just quan ja marxàvem vam veure alguns personatges de "La família" del Club Súper3 com en Pau, el Fluski i l'Àlex....vam poder parlar una estoneta amb ells i fins i tot ens vam poder fer una foto!!!


Després ràpidament vam anar a buscar el TRAM i l'Alba ens va explicar algunes coses sobre el funcionament d'un tranvia i directes vam marxar cap a Catalunya ràdio on vam tenir l'oportunitat d'entrar en un programa de ràdio en directe, en el que entrevistaven a la presentadora de la propera Marató de TV3.



Un cop vam sortir d'allà l'Alba ens va fer una visita per totes les instal·lacions, vam poder entrar en diferents locutoris i amb això va acabar la nostra visita. 
Com ja era tard i teníem molta gana, vam anar en busca d'un parc per poder dinar tots plegats i jugar una estoneta.....

Malgrat el fred que feia a Barcelona, vam passar un dia magnífic!!!!!



Comentaris

  1. Aquesta visita em agrada molt. Va ser molt divertida,també van conexer al guns personatges de la TV3 ilo vam pasar moltbé.
    Calú

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Enigma nº 5

SORTIDA DE FINAL DE CURS