RAID ATLÈTIC

En tornar de les vacances de Setmana Santa hem anat de sortida esportiva.
Aquest dimecres hem anat fins l'Estadi Olímpic per realitzar l'activitat del Raid Atlètic juntament amb els nostres companys de Cicle Mitjà i altres escoles de Barcelona.
En arribar, hem tingut una estoneta per esmorzar i agafar forces per la primera prova, la cursa de resistència.
L'Alejandro ha corregut molt ràpid i ha arribat tercer, s'ha esforçat molt!!!
Un cop acabada, hem entrat dins l'estadi i hem anat al lloc corresponent a fer la segona i la tercera prova, una d'escalfament i una altra d'estiraments.
Després ens hem dirigit a una banda de l'estadi per fer una cursa de velocitat de 60m.En finalitzar aquesta cursa hem anat a fer el llançament de pes...... hem fet dos llançaments, el Marc P. ho ha fet molt bé i ha llançat el pes ben lluny!!!Per últim hem fet dues proves paralímpiques; en la primera ens hem posat per parelles, un dels dos portava un antifaç i s'havia de deixar guiar pel company que el guiava amb una corda. L'última prova ha estat el triple salt que també ho hem fet amb un antifaç als ulls.
 Aleshores, totes les escoles ens hem trobat dins l'estadi i hem fet una petita cursa amb les mestres com a cloenda.En acabar, tots estàvem afamats....  hem dinat ben aviat i de seguida hem aprofitat per posar-nos a jugar.

Ha estat un dia molt esportiu i divertit!!!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Enigma nº 5

SORTIDA DE FINAL DE CURS