Setmana Cultural '16
DIVENDRES DE SETMANA CULTURAL
Avui divendres
19, ha sigut l’últim dia de la setmana cultural. Pel matí hem fet els pinxos típics
d’Espanya i el batut de fruites del Perú. Ens hem dividit en grups; dos grups han
fet els pinxos; uns ho han fet de fuet, formatge i tomàquet, i un altre grup d’olives
i formatge.
El tercer grup
hem fet el batut típic de Perú, primer hem pelat els kiwis, les peres, els
mangos i la papaia. Després de pelar tota la fruita, l’hem tallat i l’hem posat
en una olla i ho hem batut.
Al tornar
del pati hem fet un taller de xocolata, hem repassat un dibuix amb xocolata
negra i ho hem posat al congelador, quan ja estava fred hem posat xocolata
blanca per sobre i ho hem repartit amb un escuradents.
Per la tarda
ens han presentat el que ha fet cada cicle i ho hem tastat tot, quan ho hem
menjat tot, els de cicle superior hem netejat i ens hem emportat el dibuix de
xocolata que hem fet pel matí.
Piero S.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada