SETMANA CULTURAL '17 " 25 ANYS BCN'92"


Aquesta setmana, hem celebrat la Setmana Cultural de l’escola que ha estat dedicada als 25 anys de les Olimpíades de BCN'92. 

Durant tots aquests dies hem fet moltes i diverses activitats. Algunes les hem fet amb els nens i nenes del CM, altres les hem fet a la classe, i unes altres en grups barrejats amb tots els companys de l’escola. 
Hem après moltes coses i hem vist com ha canviat la ciutat i el nostre barri arrel d’aquest esdeveniment tan important esdevingut a la nostra ciutat de Barcelona ja fa 25 anys.
Una de les activitats que hem preparat amb els nens i nenes de Cicle Mitjà, ha estat fer de periodistes. Per grups vam elaborar unes preguntes que després li faríem a l'Assumpta i a l’àvia d’un company. I uns altres vam elaborar una enquesta per poder sortir al carrer i fer-la als veïns del barri. 















El dimecres i el dijous vam treballar amb companys de tota l’escola per tal de crear i elaborar la nostra bandera d’equip, una torxa olímpica i un mosaic.















 Finalment el divendres, en arribar, vam fer el Concurs de Mones de l’escola i les nostres Olimpíades. Va ser una setmana diferent i divertida!!!


































Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CICLE SUPERIOR

Enigma nº 5

RACONS DE MATEMÀTIQUES