Setmana Cultural '16



DIVENDRES DE SETMANA CULTURAL

Avui divendres 19, ha sigut l’últim dia de la setmana cultural. Pel matí hem fet els pinxos típics d’Espanya i el batut de fruites del Perú. Ens hem dividit en grups; dos grups han fet els pinxos; uns ho han fet de fuet, formatge i tomàquet, i un altre grup d’olives i formatge.
El tercer grup hem fet el batut típic de Perú, primer hem pelat els kiwis, les peres, els mangos i la papaia. Després de pelar tota la fruita, l’hem tallat i l’hem posat en una olla i ho hem batut.
Al tornar del pati hem fet un taller de xocolata, hem repassat un dibuix amb xocolata negra i ho hem posat al congelador, quan ja estava fred hem posat xocolata blanca per sobre i ho hem repartit amb un escuradents.
Per la tarda ens han presentat el que ha fet cada cicle i ho hem tastat tot, quan ho hem menjat tot, els de cicle superior hem netejat i ens hem emportat el dibuix de xocolata  que hem fet pel matí.

 Piero S.



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CICLE SUPERIOR

Enigma nº 5

RACONS DE MATEMÀTIQUES