Setmana Cultural '16



DIMARTS

Dimarts, a l’escola hem començat per fer dos grups per buscar informació sobre Espanya i Perú. Mentre, el primer grup del quefir, acabava de comprovar si es nodreix.
Després del pati, hem seguit buscant informació sobre Espanya, mentre el grup 2 del quefir l’ha preparat per comprovar al llarg de la setmana si es reprodueix. Quan ha acabat el grup dos, ens ha tocat anar a nosaltres a l’aula de ciències per comprovar si el quefir es relaciona. Hem fet una hipòtesis sobre si creiem si el quefir es relaciona amb el medi. Hem posat dos o tres trossets molt petits de quefir a cadascuna de les quatre plaques de petri. Dues es posen a la incubadora, una amb tap i una altra sense, i dos fora la incubadora. Anirem mirant durant la setmana a veure que passa.
Avui ha volgut emportar-se el quefir a casa seva la Luisa.
A la tarda hem fet tres grups barrejats de P-3 a 6è per fer diferents tallers de plàstica.
El meu grup, en un full Din-A3, hem pintat el dibuix enganxant pasta i llegums.  


Alex Rodríguez




Comentaris

  1. Genial la idea de que todos los niños puedan compartir las actividades, sin importar el curso que hacen. Los más mayores aprenden a ser responsables y los más pequeños se sienten cuidados mientras sienten admiración de sus compañeros de cursos superiores.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

CICLE SUPERIOR

Enigma nº 5

RACONS DE MATEMÀTIQUES